Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Ford FIESTA ST 7 700 000 Ft-tól

Ford Fiesta ST

Az új Fiesta ST három választható vezetési üzemmódot kínál: Normál, Sport és Pálya. Az egyes beállítások finomhangolják az autó teljesítményét a motorparaméterek, a fojtószelephelyzet, a fékpedál és a kormányreakció szabályzásával. Ezekhez társul még a közutakon és a versenypályán egyaránt optimális kezelhetőséget biztosító speciális nyomatékelosztás, az Elektronikus menetstabilizáló és a sportos hangolású futómű.


Minden értelemben kifinomult
A kényelmi funkciók kialakítására épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a teljesítményre. Épp ezért az új Fiesta ST számos olyan felszereltséggel érkezik, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az utazást.

Uralja az utat
A legújabb technológiák érdeklik? Akkor a Fiesta ST tetszeni fog Önnek! Mind azért került kialakításra, hogy megkönnyítsék a vezetést, hogy Ön az útra vagy éppen a versenypályára összpontosíthasson.

Engedje szabadjára az erejét!
Az új Fiesta ST minden korábbinál erősebb, robbanékonyabb, és még élvezetesebb vezetési élményt kínál. A vadonatúj 1,5 literes EcoBoost motor 290 Nm nyomaték mellett 200 LE teljesítményt ad le, és 6,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra. A hengerlekapcsolással a hétköznapi utazások alkalmával fokozható a gazdaságosság, és üzemanyag takarítható meg. A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel pedig a kritikus esetekben növekszik a vonóerő és az irányíthatóság.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel
Az Auto Start-Stop indítórendszer automatikusan leállítja a közlekedési lámpánál vagy a dugóban várakozó jármű motorját. Eközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a légkondicionáló vagy Ford SYNC 3 rendszer, továbbra is működnek. Amint szabad az út, csak nyomja ki a kuplungot, vagy tegye sebességbe az automata váltós modellváltozatot, és a rendszer rögtön újraindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is csökkentheti a (városi) fogyasztást.

Hat sebességi fokozat áll rendelkezésére
A hatsebességes manuális váltót úgy terveztük, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan válthat közöttük és könnyed, precíz váltást, egyenletes teljesítményt tesznek lehetővé minden sebességváltáskor.


Kifinomult biztonsági rendszerek
Fő célunk, hogy nem csupán az Ön, de utasai és a forgalom többi résztvevőjének biztonságáról is gondoskodjunk. Az ST modell biztonsági felszereltségei gondoskodnak erről, a védelmi funkciókkal pedig járművét tudhatja biztonságban.

Ötcsillagos védelem
Az Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete. Az új járművek biztonságát szigorú szempontok alapján értékelik. A Ford biztonság iránti elkötelezettségének köszönhetően a Fiesta a legmagasabb, ötcsillagos besorolást kapta.

Mosolyt varázsol mindenki arcára

Az új Fiesta ST modell, a Ford Performance szakértelmének köszönhetően, olyan karosszériát és felfüggesztést kapott, amely precíz kezelhetőséget és kiemelkedő irányíthatóságot biztosít, de a beállítások a különféle vezetési üzemmódokkal az autó teljesítménye még tovább optimalizálható. Az autót kompakt, a mozgékonyságot és a reakcióképességet fokozó erőelosztó rugókkal szereltük fel. A torziós hátsó felfüggesztés mellett pedig a frekvenciafüggő lengéscsillapítók, magukat automatikusan szabályozva biztosítanak minden körülmények között precíz kezelhetőséget.


Az élvezetes utazásra hangoltuk
Az újj Fiesta ST alváza és felfüggesztése úgy került kialakításra, hogy maximalizálják az autó teljesítményét és kivételes pontosságot biztosítanak a vezetése során. Mind a kormánymű, mind a felfüggesztési beállítások a kiválasztott vezetési módhoz igazodnak. A torziós hátsó felfüggesztés gondoskodik arról, hogy a hátsó kerekek mindig szinkronizáltan, harmóniában mozogjanak egymással, az alváz pedig merev maradjon éles kanyarodáskor is.

Kényelem és praktikum

A kiváló technológia ismérve, hogy könnyedén kezelhető, megkönnyíti az életet, szórakoztat, kényelmet biztosít és számos előnnyel jutalmazza a felhasználóját. Éppen ezért az új Fiesta ST a fejlett SYNC 3 rendszerrel, B&O PLAY hangrendszerrel, Recaro ülésekkel és számos egyéb egyedülálló felszereltséggel várja. Fedezze fel a lenyűgöző kényelmet és mindazt, amit a Fiesta ST nyújt és élje át a semmihez sem fogható vezetési élményt!


Kedvenc zenéi, élő zenei hangzásban
Zenei ízléstől függetlenül egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogy azt előadója elképzelte. A vadonatúj Fiesta ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY hangrendszerrel. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer 10 hangszórójával és kétutas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern berendezést pedig a B&O PLAY hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc előadója játszik.

Fejlett kihangosító rendszer Hangvezérléssel
A Ford SYNC 3 modern rendszerével csatlakoztathatja okostelefonját a járműhöz és egyszerű hangparancsokkal vagy a 8”-os színes érintőképernyő segítségével vezérelheti az alkalmazásokat, hallgathatja zenéit és használhatja a navigációs rendszert. A SYNC rednszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink segítségével kezelheti míg az Apple CarPlay és Android Auto használatával a SYNC 3 kezdőképernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között.

Egy vezetőülés, mely méltó az autó teljesítményéhez
A lehető legtöbbet hozhatja ki Fiesta ST járművéből a versenyautók ihlette RECARO sportülésekkel. A kiváló megtámasztást biztosító ülésben tökéletes testtartással vezetheti az új Fiesta ST modellt. Az részben bőr kárpitozású üléseken az ST és a RECARO felirat látható.

A hatalmas panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít
A hasonló méretű autók többségétől eltérően, a Fiesta ST modellen választható a pazar, kétrészes, üveg panorámatető. Billenthető vagy az első része teljesen hátra csúsztatható a tető hátsó részére, így biztosítva természetes fényt és friss levegőt az utastérben. A napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól. Az elektromos működtetésű napellenző további árnyékolást tesz lehetővé.

Állítsa be az Ön számára ideális hőmérsékletet!
Az Elektronikus automata légkondícionáló berendezés segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melyet a rendszer automatikusan fenntart.

Fejlett technológiai megoldások

Az új Fiesta ST minden egyes felszereltségének célja van: az egyszerűbb parkolás, a nyugodtabb országúti közlekedés, a sebességhatárok betartásának elősegítése, a biztonság fokozása a vezető holtterének folyamatos ellenőrzésével. Mind egy fő cél érdekében dolgozik, hogy a vezetése igazi élmény legyen.

Fokozza tovább a vezetés élményét!
Az új Fiesta ST három választható vezetési üzemmódot kínál: Normál, Sport és Pálya. Az egyes beállítások finomhangolják az autó teljesítményét a motorparaméterek, a fojtószelephelyzet, a fékpedál és a kormányreakció szabályzásával. Ezekhez társul még a közutakon és a versenypályán egyaránt optimális kezelhetőséget biztosító speciális nyomatékelosztás, az Elektronikus menetstabilizáló és a sportos hangolású futómű.

Élvezetesebb vezetésre hangolva
Az új Fiesta ST modell, a Ford Performance szakértelmének köszönhetően, olyan karosszériát és felfüggesztést kapott, amely precíz kezelhetőséget és kiemelkedő irányíthatóságot biztosít, de a beállítások a különféle vezetési üzemmódokkal az autó teljesítménye még tovább optimalizálható. Az autót kompakt, a mozgékonyságot és a reakcióképességet fokozó erőelosztó rugókkal szereltük fel. A torziós hátsó felfüggesztés mellett pedig a frekvenciafüggő lengéscsillapítók, magukat automatikusan szabályozva biztosítanak minden körülmények között precíz kezelhetőséget.

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb
Elég az autója felé sétálnia és a Kulcsnélküli ajtónyitó- és indítórendszer érzékeli a jármű kulcsát, legyen az a zsebében vagy a táskájában. Ilyenkor az ajtózárak kinyílnak. A járműbe ülve sem kell elővennie a kulcsot, csupán nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a motorindító gombot és az 1,5 literes EcoBoost motor máris életre kel.

Megelőzi a bosszantó horpadásokat és karcolásokat
Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyen odaütődhetnek egy akadálynak. Ha viszont egy Fiesta ST ajtaját nyitja ki, akkor előpattan egy védőelem, amely megóvja járműve és a mellette parkoló gépkocsi fényezését is.


Egy fejlett rendszer, mely segíti a sávtartást
A Sávtartó automatika egy kamera segítségével észleli, ha elkezd kisodródni a sávjából. Ekkor figyelmezteti Önt: megrezegteti a kormánykereket és kigyullad egy lámpa a műszerfalon. Ha Ön túl lassan vagy egyáltalán nem reagál, a Sávtartási segítség extra nyomatékot biztosít a kormánynak, hogy biztonságosan visszatérhessen a sávjába. A rendszert többsávos utakra (pl. autópályákra) fejlesztettük ki, ezért 65 km/h alatt automatikusan kikapcsol, de természetesen manuálisan is deaktiválható.

Azokat a táblákat is észreveszi, melyeket Ön nem
A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése minden esetben megjelenik a műszerfalon.

Automata fényszóróvezérlés. Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül.
Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy a távolsági fényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. A fényszóró ezután automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva.

Fejlett technológiai megoldás, mely belátja a vezető holtterét
A Holttérfigyelő rendszer (BLIS) radarok segítségével vizsgálja a vezető holtterét, a Fiesta ST mindkét oldalán. Amennyiben olyan járművet érzékelnek, melyet a vezető nem lát, egy narancsszínű figyelmeztető fény jelenik meg a megfelelő oldali visszapillantó tükörben. Tolatáskor és korlátozott kilátás esetén a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer észleli a közeledő járműveket és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A rendszer fényjelzést is felvillant a közeledő forgalom irányának megfelelő oldali visszapillantó tükörben.


Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel: az autó akkor is segítséget hív, ha Ön nem tud
A Vészhelyzeti asszisztens egy innovatív SYNC funkció, mely egy Bluetooth®-on keresztül a járműhöz csatlakoztatott mobiltelefont használ arra, hogy a jármű uatasai köztvetlenül hívhassák a helyi Kommunikációs Központot, ha olyan belesetet szenvedtek, melyben valamelyik légzsák kioldott vagy az üzemanyag-szivattyú lekapcsolt. A rendszer képes minden fontos információt, például a helyszín GPS-koordinátáit, elküldeni, még akkor is, ha a jármű vezetője nincs eszméleténél. A vezető megszakíthatja a hívást, de beszélhet is az operátorral, ha szükséges.

Könnyebb, biztonságosabb tolatás
Oszlopok, biciklik, alacsony falak… Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer nemcsak az autó mögötti teret teszi láthatóvá, hanem virtuális segédvonalakat is megjelenít, így a legszűkebb helyekre is könnyen beparkolhat.


Az Éberségfigyelő rendszer figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége
Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan elemzi a vezető viselkedését és felismeri a fáradtság jeleit. Amennyiben úgy érzékeli, hogy kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés jelenik meg a kijelzőn, pihenést javasolva. Ha a vezető nem reagál, a figyelmeztetés hangjelzéssel párosulva ismétlődik meg.

Biztosabb vezérlés emelkedőn történő elinduláskor
A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű hátra vagy előre guruljon emelkedőn történő elinduláskor. Működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is stabil marad az autó, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.


Szervokormány, mely minden helyzetben megfelelően reagál
Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan alkalmazkodik a vezetési körülményekhez és a jármű sebességéhez. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Védelem minden irányból
A vezetőoldali és utasoldali első légzsákokon kívül, az első oldallégzsákok további védelmet biztosítanak az utasoknak egy esetleges ütközés esetén. Megemelik az utas karját, így biztosítva nagyobb távolságot az utas és a becsapódó tárgy között. A függönylégzsákok maximális védelmet nyújtanak, míg a fejtámlák megelőzik a nyaksérülést. Továbbá a Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés szintén gondoskodik az utasok biztonságáról.

Modern rendszerek a biztosabb fékezésért
A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó (EBD) gondoskodik arról, hogy a fékezés még hatékonyabb legyen. A Vészfékasszisztens (EBA) pedig a még hatékonyabb fékezést szolgálja. A rendszer érzékeli, hogy a vezető milyen erővel nyomja le a fékpedált és ha szükséges, automatikusan fokozza a fékerőt.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Akciós nettó ár:
3 698 000 Ft
(Bruttó: 4 696 460 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1498 cm3

Akciós nettó ár:
3 714 000 Ft
(Bruttó: 4 716 780 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1498 cm3

Akciós nettó ár:
3 798 000 Ft
(Bruttó: 4 823 460 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1499 cm3

Akciós nettó ár:
3 798 000 Ft
(Bruttó: 4 823 460 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1499 cm3

Akciós nettó ár:
3 832 000 Ft
(Bruttó: 4 866 640 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1499 cm3

Akciós nettó ár:
3 862 000 Ft
(Bruttó: 4 904 740 Ft)

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1499 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1499 cm3

SAVE 11 %
4 910 000 Ft
4 390 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom0 cm3

SAVE 10 %
4 910 000 Ft
4 420 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom0 cm3

SAVE 10 %
5 100 000 Ft
4 590 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 9 %
5 100 000 Ft
4 630 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 11 %
5 198 000 Ft
4 650 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 9 %
5 270 000 Ft
4 790 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 9 %
5 295 000 Ft
4 800 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 9 %
5 390 000 Ft
4 890 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 9 %
5 480 000 Ft
4 990 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 8 %
5 480 000 Ft
5 050 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 7 %
5 480 000 Ft
5 100 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 7 %
5 550 000 Ft
5 150 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 6 %
5 825 000 Ft
5 490 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 8 %
6 045 000 Ft
5 590 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3

SAVE 7 %
6 070 000 Ft
5 650 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom999 cm3


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk