Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Fix áras Ford szervizcsomagok


Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz. Ennek a kellemetlen helyzetnek vetünk véget a Ford márkaszervizünkben: fix, kiszámítható költségekkel, és speciálisan képzett Ford szakértőkkel, gyári alkatrészekkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére egyaránt.


A fix ár karbantartási ajánlat tartalma:

  • kötelező éves átvizsgálás
  • olaj és olajszűrő csere
  • légszűrő csere*
  • pollenszűrő csere**
  • Ford Assistance szolgáltatás

*A hivatalos ellenőrző lista szerint
**Felszereltségtől függően.


Továbbá tartalmazza a Ford által a Ford Etis Szerviztervezetben előírt karbantartási munkálatokat (kivételt képeznek a kiterjesztett karbantartási elemek: fékfolyadék csere, klímaberendezés ellenőrzése, karosszéria- és fényezés ellenőrzése), beleértve a szerviz tervben foglalt szervizalkatrészek cseréjét vagy javítását magyarországi hivatalos Ford Márkaszervizünkben.

SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ LISTA (PDF 225KB)

HASZONGÉPJÁRMŰ LISTA (PDF 163KB)

A FIX ár karbantartási csomagajánlatok tartalmazzák a szükséges alkatrészeket és a munkadíjat is.

*A FIX ár program 2016.05.01. után gyártott gépjárművekre érvényes. Automata váltós, LPG/CNG meghajtású, ST/RS variánsokra nem vonatkoznak az árak. Egyedi kizárások: Focus Dragon 1.5 PFI, Focus 2018.08.-2019.01 gyártott 2.0 Ecoblue modellek. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot hivatalos Ford márkaszervizünkkel!Tekintse meg aktuális szerviz akcióinkat!

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk