Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy márkakereskedésünk és szervizünk 2021. október 23-án zárva tart! Köszönjük megértését!

Ford Tourneo Custom 11 810 800 Ft-tól

Ford Tourneo Custom

Elsőosztályú kényelem. Többféleképpen állítható ülések, Hangvezérlés, kifinomult légkondícionáló berendezés, praktikus tárolóhelyek és számos egyéb innovatív megoldás gondoskodik arról, hogy a vezető és az utasok számára is elsőosztályú utazási élményt biztosítson a Tourneo Custom. Akár kilenc férőhely: üzleti célra vagy kikapcsolódáshoz.


Fejlett technológiákkal kényelmes az utazás
Az új Tourneo Custom számos innovatív technológiával könnyíti meg vezetője dolgát. Ilyen például a sofőr által nem észlelhető járművekre figyelmeztető Holttérfigyelő rendszer vagy az Intelligens sebesség asszisztens, mely a Táblafelismerő rendszer kamerájának segítségével észleli az érvényes sebességkorlátozásokat (ha bekapcsolt állapotban van), és segíti annak betartását.

Lenyűgöző teljesítmény, gazdaságos üzemeltetés
Az új Tourneo Custom nem ismer kompromisszumokat. Egyszerre nyújt elismerésre méltó teljesítményt és gazdaságos üzemeltethetőséget. Minek köszönhető mindez? Többek között a az új Ford EcoBlue 2.0 literes motornak, a gazdaságosabb sebességváltást eredményező automata váltónak, valamint az Auto Start-Stop rendszernek.

5 csillagos biztonság
Az Euro NCAP 5 csillagos minősítése a bizonyíték arra, hogy az új Tourneo Custom milyen hatékonyan védi a vezetőjét és az utasait.

Alacsony károsanyag-kibocsátás kompromisszumok nélkül
A korszerű Ford EcoBlue 2.0 literes dízelmotor megfelel a szigorú Euro 6 szabványban megfogalmazott alacsony károsanyag-kibocsátásra vonatkozó követelményeknek. Ezt egy modern katalitikus rendszer alkalmazásával sikerült elérni. Mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk sem a teljesítményben, sem a vezetési élményben.


Az erő forrása
Teljesítményben és nyomatékban is minőségi előrelépést jelent a Ford EcoBlue 2.0 literes motorja. Igazi modern remekmű! Ráadásul hihetetlenül alacsony a károsanyag-kibocsátása és még takarékos is!

Dőljön hátra, lazuljon el és élvezze az utat!
A Tourneo Custom minden ülése kivételes utazási élményt kínál. A rugalmasan variálható hátsó üléseknek köszönhetően számos konfigurációs lehetőség áll rendelkezésre az utastér és a csomagtér arányainak meghatározásában. A hosszú tengelytávolságú változat (L2) pedig még nagyobb csomagteret biztosít. A második üléssorban található új, hátrafordítható ülések egyszerűen kialakítható, tárgyalószerű elrendezést tesznek lehetővé. A választott modelltől függően a harmadik üléssorban háromszemélyes 2+1 elrendezésű, illetve különálló, kivehető, lehajtható ülések érhetőek el. A prémium minőségű szövet-, részben bőr és bőrkárpitok, a praktikus tárolórekeszek és a személyautókra jellemző belső kidolgozottság a vezető és utasai számára is teljes kényelmet nyújtanak.

Védelem a gyalogosoknak is
Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát (80 km/h sebességig hatékonyan működik,az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve).

Bemutató videó:

Áramvonalas? Esztétikus? Mindkettő!

A belső tér könnyebb, kényelmesebb megközelíthetősége érdekében mindkét oldalon tolóajtót helyeztünk el. A nagy gonddal tervezett tolóajtók mechanikus része rejtett kialakítású, ami fokozza, a gazdaságosság szempontjából fontos áramvonalasságot, valamint csökkenti a menetzajt. Tovább fokozzák a kényelmet az alapfelszereltség részeként elérhető kétoldali fellépők az ajtók hosszában. (Sport modellen nem elérhető).


Integrált tetőcsomagtartó sín: kényelmes, gazdaságos és csendes
Az innovatív tetőcsomagtartó sín egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Ezzel nem csupán a hagyományos tetőcsomagtartó fel- és leszerelésére fordított időt spórolhatjuk meg, hanem javul a jármű légellenállása is, vagyis csökken a fogyasztás, valamint a szélzaj.

Új, karakteres fényszórók
A HID Xenon fényszórók pontosan irányított, nagy erejű fényt sugároznak. Tervezésüknél további fontos szempont volt, hogy az új Tourneo Custom számára jellegzetes külsőt kölcsönözzenek, a fényszórókon elhelyezett LED nappali menetfénnyel. A Vakításmentes távolsági fényszóróknak köszönhetően a többi vezető kényelme is garantált: nem vakítja el a szembe jövőket. A kanyarvilágítás irányváltáskor is tökéletes láthatóságot eredményez, hiszen a fénysugarat a kanyar ívére vetíti.

Erősebb karosszéria
Az új Tourneo Custom karosszériája masszív kialakításának köszönhetően jobban ellenáll a törésnek. A merevebb váz hozzájárul a menetminőség és a vezethetőség javulásához, ráadásul csökkent a jármű belsejében a menetzaj és a rezgés is.

Gondosan kidolgozott, elegáns belső tér.

Többféleképpen állítható ülések, Hangvezérlés, kifinomult légkondícionáló berendezés, praktikus tárolóhelyek és számos egyéb innovatív megoldás gondoskodik arról, hogy a vezető és az utasok számára is elsőosztályú utazási élményt biztosítson a Tourneo Custom. Az oldalon felsorolt felszereltségek elérhetősége modellenként eltérhet.. További részletes információkért kérjük, tekintse meg legfrissebb letölthető katalógusunkat, árlistánkat vagy forduljon Ford haszongépjármű-kereskedőjéhez


Dőljön hátra, lazuljon el és élvezze az utat!
A Tourneo Custom minden ülése kivételes utazási élményt kínál. A rugalmasan variálható hátsó üléseknek köszönhetően számos konfigurációs lehetőség áll rendelkezésre az utastér és a csomagtér arányainak meghatározásában. A hosszú tengelytávolságú változat (L2) pedig még nagyobb csomagteret biztosít.

A második üléssorban található új, hátrafordítható ülések egyszerűen kialakítható, tárgyalószerű elrendezést tesznek lehetővé. A választott modelltől függően a harmadik üléssorban háromszemélyes 2+1 elrendezésű, illetve különálló, kivehető, lehajtható ülések érhetőek el. A prémium minőségű szövet-, részben bőr és bőrkárpitok, a praktikus tárolórekeszek és a személyautókra jellemző belső kidolgozottság a vezető és utasai számára is teljes kényelmet nyújtanak.

Tourneo Custom Shuttle Bus
Az új Tourneo Custom Shuttle Bus L2 kialakításánál az utasok kényelme volt az elsődleges szempont, ezért mind a négy, közvetlenül elérhető üléssorában bőséges helyet biztosít. A kétoldali fellépőknek köszönhetően a hátsó ülések is könnyen megközelíthetőek. A Titanium modell rendelhető teljes bőrkárpittal is, ami tovább fokozza az utasok kényelmét.

Mindennek megvan a maga helye
Számtalan praktikus tárolóhely került kialakításra az autóban, még a műszerfal tetején is. Ilyen például a műszerfal felett található süllyesztett rekesz, melyben egy 12 V-os csatlakozóaljzat, egy AUX bemenet és egy USB csatlakozó kapott helyet. Emellett a vezető- és utasülés között opcióként elérhető egy 150 W-os/240 V-os aljzat is. Az olyan továbbfejlesztett tárolási megoldások, mint például az elhúzható rolóval fedett pohártartó, a palacktartó, az ülés alatti laptop- és irattartó, az ajtórekeszek és a kihajtható asztal, segítenek tisztán, rendezetten tartani a belső teret és rejtve tartani az értékeket..

Tökéletes klíma
Az újratervezett klímarendszer gazdaságosabb, mégis gyorsabban hűti le, vagy éppen fűti fel az utasteret. A rendszert egyszerűen, három forgatható gombbal vezérelheti. A lábtér hőmérsékletéről külön légcsatorna gondoskodik vezető- és utasoldalon is. Természetesen pollenszűrőt is tartalmaz a rendszer, hogy mindenki élvezhesse az autó friss levegőjét.

Vezessen igazi luxusban!

Az új Tourneo Custom számos olyan felszereltséggel rendelkezik, ami fokozza a vezetési élményt és kényelmesebbé teszi az autózást. Az elektromosan állítható vezetőülés, a fűthető első ülések és a négy irányba állítható kormányoszlop ideális környezetet teremtenek a vezetéshez. Akár kilenc férőhely: üzleti célra vagy kikapcsolódáshoz. A műszerfal kijelzője minden fontos információról tájékoztat, amiről szükséges, így akár csúszós útfelületen és megrakodva is magabiztosan irányítható a jármű. Persze ez még nem minden! A gondtalan utazásról olyan vezetéstámogató funkciók is gondoskodnak, mint például a Visszagurulásgátló, a Nyomatékvektor-szabályzás és az Oldalszél-stabilizáló.

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer
A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.


Az automatikusan alkalmazkodó sebességtartó automatika
Az Adaptív sebességtartó automatikával a vezető kiválaszthatja a kívánt sebességet, és a rendszer segít megtartani azt. Amennyiben a beépített radar egy, a jármű előtt haladó gépkocsit érzékel, a jármű lassításával tartja az előre beállított távolságot. Amint szabad az út, a rendszer ismét a vezető által kiválasztott sebességre gyorsít.

Azt is észreveszi, amit Ön nem
A Holttérfigyelő rendszer érzékelőivel észleli a vezető holtterében megjelenő járműveket az új Tourneo Custom mindkét oldalán. A külső visszapillantó tükrökben elhelyezett narancssárga fénnyel figyelmezteti a vezetőt, a megfelelő oldalon feltüntetve a jelzést.

Betartja a sebességhatárokat
Az opcióként elérhető Intelligens sebesség asszisztens, a sebesség helyes megválasztását segíti, így a vezető az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.


*Az előírt sebességhatár betartása minden esetben a járművezető feladata. Az Intelligens sebesség asszisztens az Adaptív sebességtartó automatika megrendelése esetén érhető el. (Sport modellen nem elérhető).

Biztonságos tolatás
A tolatáskor aktív Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer részeként érhető el. Egy merőleges parkolóhelyről történő kiállás esetén hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a keresztirányú forgalomra. Emellett a megfelelő oldalon lévő visszapillantó tükörben feltüntetett vizuális jelzéssel, illetve a többfunkciós képernyőn keresztüli figyelmeztetéssel tájékoztatja a vezetőt a veszélyről.

Közlekedési tábla nem maradhat figyelmen kívül
A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és mindig változik, amikor a jármű egy újabb tábla mellett halad el.

Fordulni egyszerű
Az új Tourneo Custom fordulóköre mindössze 11,6 m, ami meglepően kicsi egy ekkora járműhöz képest. Így igazán egyszerű még a városi szűk utcákban is manőverezni vagy parkolni.


Új, karakteres fényszórók
A HID Xenon fényszórók pontosan irányított, nagy erejű fényt sugároznak. Tervezésüknél további fontos szempont volt, hogy az új Tourneo Custom számára jellegzetes külsőt kölcsönözzenek, a fényszórókon elhelyezett LED nappali menetfénnyel. A Vakításmentes távolsági fényszóróknak köszönhetően a többi vezető kényelme is garantált: nem vakítja el a szembe jövőket. A kanyarvilágítás irányváltáskor is tökéletes láthatóságot eredményez, hiszen a fénysugarat a kanyar ívére vetíti.

Egy fejlett rendszer, mely figyelmeztet sávelhagyás esetén
Amennyiben a rendszer úgy érzékeli, hogy a jármű véletlenül elhagyta a haladási sávját, akkor a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét.

Gyerekjáték az elindulás emelkedőn is
A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

A rendszer, mely figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége
Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyeli a vezető viselkedését, és felismeri a fáradtság miatt a vezetésében bekövetkező változásokat. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés villan fel a kijelzőn, pihenést javasolva. Amennyiben a vezető ébersége tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.

Könnyebb és biztonságosabb tolatás
Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera megmutatja az összes, jármű mögött található akadályt a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy felfedi azokat az akadályokat is, amelyeket a vezető nem venne észre, a rendszer virtuális vonalak megjelenítésével segíti a legszűkebb helyekre történő parkolást is. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor a vezető hátramenetbe kapcsol.


Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért
Az extraként választható Parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot elöl és hátul egyaránt. Amikor a parkolóradar akadályt észlel, hangjelzést bocsát ki, ami annál intenzívebb, minél közelebb van az autó az akadályhoz.

Maximálisan szabályozott kanyarodás
A Nyomatékvektor-szabályzás másodpercenként 100-szor reagál az út felületére. (Ez a pislogás sebességének 33-szorosa.) Az így szerzett adatok alapján osztja el a teljesítményt az első kerekek között. Ennek eredményeképp biztosított a maximális tapadás, a fokozott kormányozhatóság, és egyszerűbb az éles kanyarok bevétele, illetve az egyenetlen útfelületen történő haladás.

Hátsó légrugózás
A Tourneo Custom most választható hátsó légrugózással is. A rendszer automatikusan beállítja magát a rakománynak megfelelően. Így könnyebb és biztonságosabb utazást tesz lehetővé attól függetlenül, hogy egyedül, utasokkal vagy éppen alaposan megrakodva autózik.

Oldalszél stabilizáló
Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
n/a

-36%

11 504 000 Ft

  

7 314 000 Ft  

HAVI 104 056 FT-TÓL!

FORD CUSTOM

Modell kód: Kombi L1H1 MHEV Nagycsaládosoknak!
11 504 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500097
7 314 000 Ft
Modell kód: Kombi L1H1 MHEV Nagycsaládosoknak!
Hirdetési kód: PRCAR-500097

Szín:alap

Hengerűrtartalom1999 cm3

Üzemmód:Dízel

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

alap

1999 cm3

Dízel

2021

96 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-17%

12 116 000 Ft

  

10 100 000 Ft  

HAVI 143 692 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TREND L1H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_01
12 116 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-46385
10 100 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_01
Hirdetési kód: PRCAR-46385

Szín:MAGNETIC

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MAGNETIC

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-03-30

-17%

12 116 000 Ft

  

10 110 000 Ft  

HAVI 143 835 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TREND L1H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_01
12 116 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-46384
10 110 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_01
Hirdetési kód: PRCAR-46384

Szín:MAGNETIC

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MAGNETIC

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-16%

12 312 000 Ft

  

10 300 000 Ft  

HAVI 146 538 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TREND L2H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_08
12 312 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-46387
10 300 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_08
Hirdetési kód: PRCAR-46387

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-16%

12 822 000 Ft

  

10 800 000 Ft  

HAVI 153 651 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TREND L2H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_08
12 822 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45535
10 800 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_08
Hirdetési kód: PRCAR-45535

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-15%

13 678 000 Ft

  

11 678 000 Ft  

HAVI 166 142 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TREND L2H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_20
13 678 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45534
11 678 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_20
Hirdetési kód: PRCAR-45534

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-14%

14 198 000 Ft

  

12 190 000 Ft  

HAVI 173 427 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM L1H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
14 198 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45528
12 190 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
Hirdetési kód: PRCAR-45528

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-14%

14 198 000 Ft

  

12 190 000 Ft  

HAVI 173 427 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM L1H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
14 198 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45529
12 190 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
Hirdetési kód: PRCAR-45529

Szín:CHROME BLUE

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

CHROME BLUE

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-14%

14 198 000 Ft

  

12 190 000 Ft  

HAVI 173 427 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM L1H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
14 198 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45530
12 190 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_30
Hirdetési kód: PRCAR-45530

Szín:AGATE BLACK

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

AGATE BLACK

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%
TOP AJÁNLAT

14 351 000 Ft

  

12 200 000 Ft  

HAVI 173 569 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM L2H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_35
14 351 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44549
12 200 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_35
Hirdetési kód: PRCAR-44549

Szín:AGATE BLACK

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

AGATE BLACK

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-02-28

-14%

14 351 000 Ft

  

12 350 000 Ft  

HAVI 175 703 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM L2H1 320 130 M6 MHEV

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_35
14 351 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-45526
12 350 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_35
Hirdetési kód: PRCAR-45526

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:96 kW / 130 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Hybrid

2021

96 kW / 130 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-12-23

-10%

15 915 000 Ft

  

14 300 000 Ft  

HAVI 203 445 FT-TÓL!

FORD CUSTOM M1 TITANIUM X L2H1 320 185 A6

Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_42
15 915 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-46478
14 300 000 Ft
Modell kód: CUSTOM-M1-2021/4-20210927_42
Hirdetési kód: PRCAR-46478

Szín:DIFFUSED SILVER

Hengerűrtartalom1997 cm3

Üzemmód:Dízel

Gyártási év2021

Teljesítmény:137 kW / 186 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

DIFFUSED SILVER

1997 cm3

Dízel

2021

137 kW / 186 LE

aut. (6 FOK.)


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk