Érd,Kis-Duna utca 7-9.

ÉRINTÉSMENTES SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK


HOZOM-VISZEM SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS 3 990 FT-ÉRT!*

A jelenleg kialakult helyzetben is kiemelten fontos gépjárműve megfelelő karbantartása, hogy műszakilag kifogástalan állapotban álljon az Ön és családja rendelkezésére. Biztonságos szerviz szolgáltatásink igénybevételével Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról gépjárműve szükségszerű szervizelésekor, karbantartásakor. Hozom-Viszem szolgáltatásunk igénybevétele esetén Érd város közigazgatási határán belül, és annak 20 km-es körzetében munkatársaink előzetes egyeztetést követően házhoz mennek a gépjárművéért, és elhozzák, majd a szervizelés elvégése után visszaviszik Önnek. A szervizelést követően átutalással, érintésmentesen fizetheti ki az előre egyeztetett szerviz számláját.


BIZTONSÁGOS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK:


  • ÉRINTÉSMENTES HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS – Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a gépjármű javítása, karbantartása céljából ügyfeleinknek ne kelljen kimozdulnia otthonukból. Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink gépjárművét, Érd város közigazgatási határán belül, és annak 20 km-es körzetében, előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítás, karbantartás végeztével fertőtlenítőszeres áttörlést (műszerfal, kormány, sebességváltó, külső-belső kilincsek) követően a gépjárművet házhoz szállítjuk. A hozom-viszem szolgáltatás díja a szervizelési szolgáltatások díján túl, magánszemélyek részére bruttó 3 990 Ft.*

  • ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS – Márkaszervizünk szolgáltatásainak igénybevételéhez, és az időpontfoglaláshoz kérjük használja weboldalunkon a szerviz bejelentkezési űrlapot vagy hívja kollégáinkat telefonon. Így kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot. Jelentkezzen be kényelmesen szervizünkbe, online!

  • VIDEO CHECK SZOLGÁLTATÁS** – Kérje ingyenes Video Check szolgáltatásunkat, melynek segítségével biztonságosan, akár otthonról is, videófelvételen követheti járműve átvizsgálását, miközben részletes magyarázatot is kap a szükséges javítási munkálatok természetéről és várható költségeiről.

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS IGÉNYLÉSÉNEK MENETE:


  • Az alább megtalálható szervizidőpont kérés űrlapon jelölje be a "Hozom-viszem szolgáltatás igénylése" mezőt vagy telefonos egyeztetés esetén jelezze az erre vonatkozó igényét kollégánknál.

  • Szervizes munkatársunk ellenőrzi a bejelentkezés adatait, a szabad szerviz időpontokat, és felveszi Önnel a kapcsolatot a szerviz várható időpontjáról és összegéről. Amennyiben Ön ezt elfogadja értesítést kap a korábban megadott e-mail címére az adatok megjelölésével.

  • Egyik kollégánk az előre egyeztetett felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől autóját.

  • A szerviz munkák megkezdését követően szervizes kollégánk egyezteti Önnel a feltárt problémákat és az esetlegesen szükséges további szerviz munkákat. Ezek elfogadását követően elvégzik a szükséges szervizelési és javítási munkákat, majd a karbantartás, javítás végeztét követően értesítjük Önt a korábban megadott telefon vagy e-mail elérhetőségén a visszaszállítás idejének és helyének egyeztetése érdekében, valamint tájékoztatjuk a szervizdíj pontos végösszegéről. Online előre utalás esetén további tájékoztatást kap a fizetés módjáról.

  • Egy sofőr az előzetesen egyeztetett leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek elkészült autóját. Helyszíni készpénzes fizetés esetén a sofőrnek kell kifizetnie a szolgáltatás díját a kiállított számla ellenében. Kérjük a járványhelyzetre való tekintettel válasszák inkább a banki átutalás fizetési lehetőséget.

Szervizidőpont kérése

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!*Az ár tájékoztató jellegű és kizárólag Érd város közigazgatási határán belül, és annak 20 km-es körzetében, magánszemélyek részére érvényes. Az ajánlat 2020.04.16-tól, 2020. május 31-ig, illetve visszavonásig érvényes. Az ügyfél gépjárművében az oda-vissza távolságnak megfelelő mennyiségű üzemanyagnak kell lennie a szolgáltatás elvégzéséhez. A hozom-viszem szolgáltatás kizárólag hétköznap munkaidőben vehető igénybe. További részletes információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel!

**A Video Check videófelvétel készítés állapotfelmérés és átvizsgálás mellé díjmentesen igényelhető az éves szerviz vagy bármely karbantartási munkálat megrendelése esetén. A díjmentesség kizárólag a videófelvétel készítésére vonatkozik. További részletes információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel!

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk