Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy márkakereskedésünk és szervizünk 2021. október 23-án zárva tart! Köszönjük megértését!

Ford Transit Minibusz 12 980 000 Ft-tól

ÚJ TRANSIT MINIBUSZ

Az új Ford Transit Minibusz akár 18 fő számára is kényelmes és stílusos utazási élményt nyújt. Olyan hasznos technológiákkal van felszerelve, mint az elektromos oldalsó ajtók és az elektromos aljzatok. És most először beépített FordPass Connect modemmel, ami az utasoknak 4G WiFi hálózatot, a navigációs rendszernek pedig valós idejű forgalmi adatokat biztosít.


Tartósság és kifinomultság
Az új Transit Minibusz a megbízhatóság és a kényelem jegyében született. A több mint 18 ülőhely mindig elegendő helyet biztosít az utasok és csomagjaik számára, a strapabíró anyagok pedig garantálják, hogy a Minibusz sokáig megőrizze legjobb állapotát. Az elektromos oldalsó ajtó és az elektromosan működtethető oldalsó fellépő jobban megkönnyítik a ki- és beszállást mint valaha. Emellett a Minibuszban megtalálható elektromos aljzatok segítenek, hogy minden készülék használatra kész legyen egész úton!

Célirányos technológiai fejlesztések
Az új Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően Önnek minden alkalommal különleges vezetési élményben lesz része. Az intelligens Adaptív sebességtartó automatika használatával a hosszú utazások kevésbé lesznek fárasztóak, és a jármű hatékonysága is javul. A Választható vezetési üzemmódok - Normál, Csúszós út, Vontatás és az új EcoMode - lehetővé teszi, hogy a jármű teljesítményét a különböző feladatokhoz és körülményekhez igazítsa. A fejlett Holttérfigyelő rendszer és a széles látószögű első- és hátsó kamerák pedig hozzájárulnak, hogy Ön még nagyobb biztonságban jusson el úti céljához.

Teljesítmény igény szerint
A széles választékban elérhető, továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit Minibusz erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A Transit Minibusz ezek mellett HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami még nagyobb teljesítményt biztosít. Az akár 170 lóerős motorokhoz igény szerint választható manuális- és automata sebességváltó. Bármelyik erőforrás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az a legszigorúbb Euro HDT6.0 kibocsátási előírásoknak is megfelel.


Összeköttetésben a világgal
Az új Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmel** is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi***, ami lehetővé teszi, hogy utasai menet közben is csatlakozhatnak az internetre, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok, melyeknek köszönhetően utasaival időben érkezhet a megadott úti célra. Sőt, a rendszer segítségével a jármű műszaki állapotát is ellenőrizheti és időben felkészülhet a szükséges javításokra.

Technológia, ami megóvja Önt és utasait
Az új Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak és intelligens rendszereinek tervezésénél a biztonság volt az egyik legfontosabb szempont. A Gyalogosfelismerő rendszerrel kombinált Ütközésmegelőző rendszer észleli a Transit Minibusz előtti útszakaszon tartózkodó, vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan aktiválja a fékeket. A balesetmegelőző rendszerek mellett kifinomult riasztórendszerrel is felszereltük a Transitot, ami lopás ellen védi a járművet és az utastérben található értékeket.

Feltűnőre terveztük

Bármerre vezesse a sors, az új Ford Transit Minibusznál nem fog jobb útitársat találni. Okosabb, többre képes és még jobb kapcsolatokkal rendelkezik, így a csoportos utazás nem jelent számára különösebb kihívást. Az új Transit Minibusz eleje is megújult; nagyobb, 3 rudas hűtőrácsot, újraálmodott motorháztetőt és lökhárítót, valamint jellegzetes, LED technológiás új, bi-xenon fényszórókat kapott.


Egyszerű beszállás
A Transit Minibusz extra széles oldalajtaján át az utasok csomagjaikkal együtt is kényelmesen szállhatnak be a járműbe. Az ajtó használatát még egyszerűbbé teszi, hogy mindössze egyetlen gombnyomással nyitható és zárható.

Lépjen feljebb
Minden modellünkbe elektromosan működtethető lépcsőt építettünk, hogy az utasok számára a ki- és beszállás a lehető legegyszerűbb legyen.


Egy kis extra védelem
Az új Transit Minibusz megjelenéséhez illő hátsó sárvédők megóvják a fényezést a felverődő kavicsoktól, a felfröccsenő víztől, a latyaktól és megakadályozzák a sár és egyéb makacs szennyeződések felhalmozódását, így a jármű tovább megőrzi újszerű állapotát.

Nyitható oldalablakok
A jobb szellőzés és a negyedik sorban helyet foglaló utasok nagyobb kényelme érdekében az utastérajtó ablaka kinyitható. A prémium megjelenésű, színezett üveg minden Transit Minibuszban alapfelszereltség.

Külső visszapillantók, amelyek megvédik magukat
Az apróbb balesetek megelőzése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső tükrök automatikusan behajtódnak. Ezért a stílusos, beépített irányjelzők védelme is garantált. A külső tükrök emellett fűthetőek is, így a téli reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

Esőhöz igazodó automatikus ablaktörlők
Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. A különböző érzékenységi fokozatok közül választva meghatározható, hogy az ablaktörlés milyen csapadékmennyiség esetén induljon el.

Utazzon stílusosan

A Transit Minibuszban mindenki stílusosan és kényelmesen utazhat, bárhol is üljön. Az akár 17 utas* plusz a vezető befogadására alkalmas jármű az utasszállítási képességek és a teherszállítási potenciál kiválóan ötvözete. Ergonomikus kialakítású, egyedi hátsó ülései kényelmesebbé teszik a hosszabb utakat, az üléshuzat pedig olyan új anyagokból készült, amelyet minden eddiginél keményebb kopásteszteknek vetettük alá. A második üléssor ülései ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontokkal rendelkeznek, a még nagyobb biztonság érdekében felső heveder-rögzítőkkel (alapfelszereltség). Az ülések folyosószerű elrendezésének köszönhetően a hátsó ülések könnyebben elérhetők. A Trend és a Limited sorozat még nagyobb kényelmet biztosít az utasok számára: a változtatható magasságú fejtámlák, a lehajtható üléstámlák és kartámaszok az alapfelszereltség részei. A még nagyobb sokoldalúság érdekében a kívánt hátsó ülések kivehetők, hogy a kerekes székeknek** helyet biztosítsanak vagy több helyet nyújtsanak a poggyászoknak. Fokozott rugalmasság, nagyobb választék Ha Önnek rendszeresen poggyászt vagy felszerelést kell szállítania, és ezért nagyobb helyre van szüksége, az L3 és L4 modellek a leghátulsó üléssor nélkül is megrendelhetők. Ez az okos megoldás lehetővé teszi, hogy a Transit Minibusz tágas belső terét Ön az igényeinek megfelelően alakíthassa. (Választható)


Kényelmes ülések akár 18 személynek
Az új Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok már a Trend és Limited típusokban is az alapfelszereltség részét képezik. A vezetőülés rendkívül kényelmes kialakítású karfával és deréktámasszal is rendelhető, emellett fűthető és elektromosan akár 10-féleképpen is beállítható. A széleskörűen testreszabható lehetőségek közül így minden vezető kiválaszthatja a számára ideális pozíciót.

Még több hely a csomagoknak
Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

Kellemes hőmérséklet mindenkinek
A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével egyszerűen beállíthatja az Ön és utasai számára is ideális hőmérsékletet, amelyet aztán a fejlett légkondicionáló rendszer automatikusan fenntart.

Egyszerű beszállás
Az új Transit minibusz utastere akadálymentesen hozzáférhető. A különösen széles, elektromos működtetésű oldalsó tolóajtó két szabványos méretű kijáratot biztosít, így könnyebb a járműbe beszállni, illetve abból kiszállni. A fokozott kényelem érdekében az összes modellváltozat rendelkezik egy elektromos működtetésű oldalsó lépcsővel, illetve a tolóajtó mindkét oldalán egy-egy utassegítő kapaszkodóval.


Elektromos működtetésű oldalsó tolóajtó és fellépő
Az elektromos működtetésű tolóajtót úgy terveztük, hogy könnyen hozzá lehessen férni a tágas utastérhez. A kényelem további fokozása érdekében az elektromos működtetésű oldalsó lépcső a tolóajtó kinyitásakor automatikusan kitolódik. Amikor az oldalajtót becsukják, a lépcső automatikusan visszahúzódik. (Választható)

Leleményes rakodás
Az új Transit Minibusz világos, tágas és teljesen kárpitozott utasterében még a leghosszabb út is kényelmesen telik. Az ülések fölötti polcok további kényelmes tárolóhelyet biztosítanak. Alapfelszereltség az L4 H3 (LWB-EF magas tetős) modelleken. A kényelmesebb utazás érdekében saját szabályzógombokkal rendelkező, különálló légkondicionáló rendszer kapható a hátsó utastérhez (a Trenden alapfelszereltség). Minden üléssorhoz két fűtőnyílás tartozik, amelyek az utasok lábánál találhatók, de igény szerint fej fölötti, repülőgépekhez hasonló, hatékony levegőáramlást biztosító légkondicionáló és egyéni LED olvasólámpák is beszerezhetők.

Vezetési élmény

Bármerre vezesse a sors, az új Ford Transit Minibusznál nem fog jobb útitársat találni. Okosabb, többre képes és még jobb kapcsolatokkal rendelkezik, így a csoportos utazás nem jelent számára különösebb kihívást. Az új Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak és okos rendszereinek köszönhetően Ön könnyebben koncentrálhat az útra, így a hosszabb utazások alatt is hatékonyabban és stresszmentesebben vezethet. Minden rendszerünket úgy terveztük, hogy a Transit Minibusszal Önnek még az eddigieknél jobb vezetési élményben legyen része.

Még intelligensebb Sebességtartó automatika
Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Minibusz sebességét. Az akadályok elhárulása után a rendszer a korábban beállított sebességre gyorsítja fel a járművet.

Könnyebb és biztonságosabb tolatás
Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera megmutatja az összes, jármű mögött található akadályt a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy felfedi azokat az akadályokat is, amelyeket a vezető nem venne észre, a rendszer virtuális vonalak megjelenítésével segíti a legszűkebb helyekre történő parkolást is. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor a vezető hátramenetbe kapcsol.

Mindkét oldalon látja, mi közeleg
A jármű elejébe épített kis méretű panorámakamera egy osztott képernyős képet továbbít a Transit többfunkciós kijelzőjére. A vezető itt egyszerre láthatja a jobb- és baloldalról érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. Ez a speciális, nagy látószögű kamera különösen hasznos, amikor szűk parkolóhelyről áll ki, vagy ha korlátozott kilátás mellett kell egy forgalmas útszakaszra ráhajtania.


Gondmentes parkolás
Az új Transit Minibusz Aktív ki-/beparkolást segítő automatikájával minden eddiginél egyszerűbb a parkolás. A rendszer azonosítja a megfelelő méretű parkolóhelyet, és automatikusan a helyére kormányozza a járművet, miközben Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie. A rendszer mind a merőleges, mind a párhuzamos parkolás esetén működik. Az első-, hátsó- és oldalsó távolságérzékelők segítségével jobban megítélhető a jármű körül található tárgyak és akadályok távolsága. Amikor a szenzorok valamilyen tárgyat érzékelnek, a rendszer jól látható és hallható figyelmeztetéssel jelez a vezetőnek, melynek intenzitása a tárgyakhoz közelítve tovább fokozódik.

Technológia, ami azt is látja, amit Ön nem
A Holttérfigyelő rendszer (BLIS) érzékelő radarokkal pásztázza az új Transit Minibusz holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a megfelelő oldali visszapillantóban egy narancssárga fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A Holttérfigyelővel együttműködő Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer jelzi a közeledő járműveket, ha olyan helyről tolat ki, ahonnan a keresztirányú forgalom csak korlátozottan látható.

Észreveszi a járműveket, melyeket Ön nem
A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Tolatás esetén, ha a vezető korlátozottan látja a keresztirányú forgalmat, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangjelzést ad ki, valamint fényjelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a közeledő forgalomra a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.


Egy fejlett rendszer, mely segít a sávtartásban
A Sávtartó automatika egy frontkamera segítségével észleli, ha a jármű véletlenül kisodródna a haladási sávjából. Ilyen esetekben a Sávtartási segítség kisebb kormányzási nyomatékot alkalmazva segít visszaterelni a járművet a megfelelő sávba. Amennyiben a jármű kereke érinti a sávjelzést vagy az út szélét, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. A technológia 65 km/h-s sebesség alatt automatikusan deaktiválódik, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Váltson üzemmódot a körülményeknek megfelelően
A Választható vezetési üzemmódokkal mindig az adott feladathoz és időjárási körülményekhez hangolhatja az Transit Minibusz működését. Válasszon a Normál, a Csúszós út, a Sár, Vontatás üzemmódok vagy a maximális hatékonyságot biztosító EcoMode közül.

A szervokormány minden helyzetben megfelelően reagál
Az Elektromos szervokormány a jármű sebességének megfelelően változtatja a rásegítés mértékét. Mivel a működéséhez alapvetően elektromos áramot használ és nem a motort terheli, az üzemanyagfelhasználás hatékonyságát is javítja.

Az új LED-es nappali menetfény stílusos és jól látható
A korszerű és rendkívül energiatakarékos nappali menetfény karakteres megjelenést ad a Transitnak. Segít abban, hogy nappal észrevegyék a járművet, éjszaka pedig tisztán lássa a vezető az utat. Az Automatikus fényszóróvezérlés az éjszakai utak során segíti a vezetőt. A szembejövő forgalmat érzékelve a rendszer tompított üzemmódra kapcsolja a fényszórókat, így előzve meg, hogy a Transit erős fényszórói elvakítsák a szemközti vezetőket. Miután a járművek elhaladtak, a jobb látási viszonyok biztosítása érdekében a rendszer ismét teljes fényerőre vált.

Az Éberségfigyelő rendszer figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége
Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri a járművezető viselkedését, és felismeri a fáradtság jeleit. Ha a rendszer érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, a kijelzőn megjelenik egy pihenést javasló ikon. Amennyiben a vezető figyelme tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.


Oldalszél-stabilizáló
Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

Jobb látási viszonyok éjszakai is
A Transit Minibusz fényszóróiban egy extra fényforrás is található, ami sötétben kanyarodáskor, félrehúzódáskor segíti a vezetőt. Az irányjelző aktiválásakor a megfelelő oldalon ez a fényforrás is bekapcsol, így az út széle jobban láthatóvá válik.

Teljes kontroll lejtőn indulásnál
A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és elinduláskor is hasznos.

Technológia, ami figyelmezteti a megfelelő haladási irányra
Az új Transit Minibusz Rossz irányra figyelmeztető rendszere segít megakadályozni, hogy az autópályán vagy az autóúton véletlenül rossz irányba forduljon. Az olyan országokban járva, ahol a forgalom az ellentétes oldalon zajlik, pl. Nagy-Britannia, ez a funkció különösen hasznosnak bizonyulhat. A rendszer a Táblafelismerő rendszer, valamint a GPS adatai alapján érzékeli, ha a forgalommal szemben halad és egy piros "no entry" figyelmeztetéssel jelzi a hibát, valamint egy "check driving direction" jelzéssel szólítja fel a haladási irány ellenőrzésére.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk