Érd,Kis-Duna utca 9.

C-MAX 5 090 000 Ft-tól

FORD C-MAX ÉS GRAND C-MAX

Egy család élete mindig... mozgalmas. A Ford C-MAX ezért olyan kivitelezésű, hogy vele minden utazás… gondtalan.

Az ötüléses C-MAX, az öt- vagy hétüléses Grand C-MAX: bármelyiket választja, mindkettőben új értelmet nyer a variálhatóság, a praktikum és a hatékonyság.

Ezt még kiegészíti a nagyszerű teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és számos figyelemre méltó műszaki megoldás. Így jó eséllyel meg is találta a tökéletes autót.

UTAZÁS GONDTALAN ELEGANCIÁVAL

Áramvonalas, sportos, kidolgozott: talán nem ezekkel a szavakkal jellemzünk egy családi autót, De a C-MAX és a Grand C-MAX kialakítása mégis ezt sugallja.

A sokoldalúság, a praktikum és a hatékonyság sohasem volt még ilyen szép.

DŐLJÖN HÁTRA ÉS LAZÍTSON

A C-MAX és Grand C-MAX belterében sok a hely a fejnél, a lábnál és a könyéknél. Elfér az utazáshoz minden „nélkülözhetetlen” kellék is.

Dőljön hátra, és élvezze az utazást a kidolgozott, elegáns és jól felszerelt utastérben, ahol minden hasznos funkció és műszaki megoldás ösztönösen kézre esik.

FEJLETT MŰSZAKI MEGOLDÁSOK AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

A technológiai megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. A C-MAX és Grand C-MAX pedig biztosítja a kényelmet, a kapcsolattartást és a legnagyobb biztonságot.

Fedezze hát fel az Önt szolgáló számos remek és könnyen használható technológiai megoldást.

A csomagtérajtó automatikusan nyílik és csukódik
A kézhasználat nélküli hátsó ajtó rendkívül hasznos, ha tele kézzel érkezik. Ha magánál tartja (táskájában vagy zsebében) KeyFree kulcsát, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

SYNC 3 – kézhasználat nélkül
Jelenleg a SYNC legmodernebb verziója a SYNC 3. A továbbfejlesztett hangparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően ez a rendszer még gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a könnyebb kezelhetőség érdekében nagyobbak lettek a gombok, és a 8"-es érintőképernyő ezentúl az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatok segítségével is irányítható. Az AppLink, az Apple CarPlay és az Android Auto funkcióknak köszönhetően pedig a SYNC 3 rendszer érintőképernyőjén az okostelefonról továbbított adatok is megjeleníthetők.
Megjegyzés: a SYNC 3 teljes okostelefonos integrációja csak iPhone 5, illetve Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszerek esetén áll rendelkezésre. A SYNC 3 egyes funkciói adatkapcsolatot igényelnek, ezért mobil adatforgalmi díjjal járnak. Az Apple CarPlay és az Android Auto regionális elérhetőségéről az Apple CarPlay és az Android Auto hivatalos honlapján tájékozódhat.

Érzékelők a stresszmentes parkolásért
A távolságérzékelők segítenek megítélni, milyen távolság van a jármű és a mögötte található tárgy között. Amikor az érzékelők valamit észlelnek, hangjelzéssel figyelmeztetik Önt, ami folyamatosan egyre intenzívebb, ahogy a tárgyhoz közeledik.

A parkolást még könnyebbé tettük
Aktív parkolást segítő rendszer segít kézhasználat nélkül beparkolni párhuzamos helyekre, és megkönnyíti a parkolást a merőleges helyeken (például a parkolóházakban). A technológia érzékeli a teret, majd kormányoz, amíg Ön betolat. A Parkolási oldalérzékelő segéd figyelmeztet az esetleges akadályokra, míg az autó segít, hogy a szűk helyekről is könnyen kikormányozhassuk.

Adaptív tempomat
Az Adaptív tempomattal Ön kiválasztja a kívánt sebességet, és a rendszer segít azt megtartani. Amennyiben a beépített radarérzékelő egy másik járművet észlel Ön előtt, lelassítja az autót az előre beállított távolság megtartásához. Amint szabad az út, a rendszer felgyorsít az Ön által kiválasztott sebességre.

Fáradt? A vezetőt figyelmeztető rendszer észre fogja venni
A vezetőt figyelmeztető rendszer folyamatosan figyeli a sofőr viselkedését, hogy kiszűrje a fáradtságra utaló jeleket. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy a vezetője nem elég éber, figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ami egy kis pihenést javasol. Ha a sofőr nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer megismétli egy hangjelzés kíséretében.

Látja a vezető által esetleg nem látott táblákat
Akár az út mellett, akár felette vannak a jelzőtáblák, állandóan vagy ideiglenesen, a Jelzőtábla-felismerő azonosítja azokat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és a jelzés minden újabb táblát követ.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk