Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Ford Mustang 20 500 000 Ft-tól

Ford Mustang

A vonalak, az ívek, a sziluett és persze az összkép: nincs más autó az utakon, amely a Ford Mustang közelébe érne, akár a Fastback, akár a Convertible változatot vezeti. A minden korábbinál elegánsabb és tekintélyt parancsolóbb új Mustang újratervezett hűtőrácsa és motorháztetője nemcsak a hatásos külsőről gondoskodik, hanem áramvonalasabbá is teszi az autót, így fokozza a teljesítményét is. A jellegzetes sávok és a nappali menetfény pedig tovább fokozza a stílusos megjelenést.


Elképesztő pontosság
Csak indítsa be az új Ford Mustang motorját, és máris számos modern műszaki megoldás kel életre, hogy biztosítsa a különleges vezetési élményt. Az új digitális műszerfal fontos adatokat jelenít meg, és annak megfelelően változik, hogy melyik vezetési üzemmód kerül kiválasztásra: Normál, Sport Havas/Vizes és Versenypálya. A műszerfal megjelenése üzemmódtól függően változik. Az új Mustang modelleken választható modern MagneRide™ felfüggesztés a versenypályán rendkívüli úttartást, a közúton pedig kiemelkedő kényelmet biztosít. Az Adaptív sebességtartó automatikával pedig kiválasztható a kívánt haladási sebesség, melynek fenntartásáról a rendszer automatikusan gondoskodik.

Növeltük a túltöltést a 2,3 literes Ford EcoBoost® motoron
Egy két üzemanyagú, nagy nyomású, közvetlen befecskendezésű motort és egy alacsony nyomású, közvetett befecskendezésű megoldást is hozzáadtunk a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjához. Növeltük a túltöltést a 2,3 literes EcoBoost® motoron, miközben még tovább csökkentettük a károsanyag-kibocsátást.

Szabályozható motorhang
A Mustang híres 5,0 literes V8 motorját, a teljesítmény további fokozása érdekében, nagy nyomású, közvetlen befecskendezéssel egészítettük ki. Ugyanígy növeltük a 2,3 literes EcoBoost motor túltöltését, miközben a károsanyag-kibocsátást sikerült csökkenteni. Bármelyik motor mellett dönt, választhatja mellé a lágy, de gyors 6-sebességes manuális váltót vagy a kifinomult 10-sebességes automata váltót is. Az Aktív szelepes kipufogóval az új Mustang motorhangja is szabályozható. Versenypálya üzemmódban például határozottabban búg és karakteresebb a felpörgés hangja is, míg békésebb környezetben választhatja a Csendes üzemmódot is.

Visszapillantók és Mustang lámpák
Amint kinyitja az ajtót, a földre egy Mustang logót vetít a visszapillantóba szerelt lámpa.


Kezelés kéz nélkül: Ford SYNC 3
A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (Jelenleg magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Védi a gyalogosokat is
A Gyalogosfelismerő rendszer és Aktív fékrendszer afrontkamera és a radarok segítségével észleli az úton az autó elé kerülő, illetve annak útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket, valamint gyalogosokat, és jelenlétükre figyelmeztet. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket. Ez az új technológia segít elkerülni az esetleges gázolásokat, illetve csökkentheti azok súlyosságát.


Különleges biztonság egy különleges autóhoz
A kifinomult, 1. kategóriás Thatcham lopásgátló rendszert arra tervezték, hogy megvédje a Ford Mustangot, és figyelmeztető jelzést adjon, ha bárki fel akarná törni az autót. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is. A riasztó többféle módon beállítható, tetszés szerint ellenőrizheti az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtartót.

Aktív szelepes kipufogó
Ezzel az új műszaki megoldással a Mustang motorhangja szabályozható. Csak válassza ki az Aktív kipufogót a digitális műszerfal menüjéből, és máris beállíthatja a kipufogóhang intenzitását: Csendes, Normál, Sport vagy Versenypálya. Csendes üzemmódban egy időzítőt is beállíthat, hogy pontosan tudja, mikor fog bekapcsolni.

6-sebességes manuális váltó: zökkenőmentes, gyors reakció
Mind az 5,0 literes V8, mind a 2,3 literes EcoBoost motorváltozatnál elérhető a 6-sebességes manuális váltó. Az 1-es sebességfokozat tökéletes gyorsulást eredményez álló helyzetből, míg a gyorsító áttételt biztosító 6. sebességfokozat a javuló üzemanyag-hatékonyság érdekében nagyobb sebesség esetén csökkenti a motor fordulatszámát. A sebességváltót jellemző könnyed és pontos váltás és a fokozatok közti kis távolságok a bizonyítékai annak, hogy ezt a váltót arra tervezték, hogy Ön kihozhassa Mustangjából a maximális teljesítményt.

Kifinomult 10-sebességes automata váltó
Az új, fejlett 10-sebességes automata váltó rendkívüli gyorsulást és kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosít. A váltó elektronikus vezérlőrendszerének köszönhetően olyan beállításokat eszközölhet, melyekkel a különböző vezetési üzemmódokban optimalizálható a teljesítmény.. A sebességváltó alkalmazkodik a változó feltételekhez és minden szituációban - az autópályától a versenypályáig - a megfelelő sebességfokozatot választja ki.A kormányra szerelt sebességváltó kapcsolókkal a vezető folyamatosan uralhatja a Mustang bámulatos erejét.

Összetéveszthetetlenül Mustang

A vonalak, az ívek, a sziluett és persze az összkép: nincs más autó az utakon, amely a Ford Mustang közelébe érne, akár a Fastback, akár a Convertible változatot vezeti. A minden korábbinál elegánsabb és tekintélyt parancsolóbb új Mustang újratervezett hűtőrácsa és motorháztetője nemcsak a hatásos külsőről gondoskodik, hanem áramvonalasabbá is teszi az autót, így fokozza a teljesítményét is. A jellegzetes sávok és a nappali menetfény pedig tovább fokozza a stílusos megjelenést.

Karakteres, modern stílus.


Visszapillantók és Mustang lámpák
Amint kinyitja az ajtót, a földre egy Mustang logót vetít a visszapillantóba szerelt lámpa.

Megnyugtat, mégis felpezsdít: a belső terét Önre terveztük

Kényelem, technológia és kifinomultság. Ez várja az új Mustang belsejében. Elég csak egy pillantást vetni a vadonatúj, digitális, 12”-es műszerfalra, ami a vezetési módnak megfelelően változtatja megjelenését, vagy ott van például a stílusos, új Ford Power indítógomb, a harmonikus belső színek és a minőségi anyagok.


Legyen színes a vezetés!
A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hét hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

Extra kényelem az állítható, fűtött ülésekkel
Az elektronikus szabályozásnak köszönhetően az időjárástól függetlenül mindenki kényelmesen érezheti magát a Mustang üléseiben. Az első ülésekhez extraként fűtést is választhat, így télen is melegben utazhat.

Élvezzen ki minden pillanatot!

Az új Ford Mustangot úgy tervezetük, hogy Ön hátradőlhessen, és átadhassa magát a legcsodálatosabb élménynek – legyen az városi vezetés vagy egy hosszabb utazás.

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül
A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.


Saját Mustang. Saját beállítások.
A MyMode segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, a z Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre (csak automata váltó esetén) vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

Találjon éttermet a Michelin kalauzzal!
Csak mondja, hogy „Éhes vagyok”, és a SYNC 3 képernyőjén máris megjelenik a helyi éttermek listája vagy a Michelin kalauz, amellyel éttermet választhat és akár asztalt is foglalhat. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)


Mintha egy koncerten ülne
Készüljön a különleges hangélményre: a gazdag és erőteljes hangzásról az 1000 W-os B&O PLAY gondoskodik. 12 hangszóró gondoskodik a minőségi surround hangzásról, még a D-oszlopba is hangszórókat építettünk. Nem véletlen, hogy ennyire jól szól: a B&O PLAY akusztikai szakértői tökéletesen az autó teréhez hangolták a rendszert. Szóval bármerre is jár majd, az aláfestő zene biztosan jól fog szólni.

Apple CarPlay
Az Apple CarPlay segítségével a SYNC 3 rendszeren keresztül hozzáférhet iPhone készülékén található zenékhez, podcast-okhoz, térképekhez és hangoskönyvekhez. Csatlakoztassa egy USB-kábellel Phone készülékét a járműhöz, és a telefon képernyője máris megjelenik a SYNC rendszer színes, 8”-os érintőképernyőjén. Ezután a Siri hangvezérlésével, illetve az okostelefonoknál megszokott érintőképernyős felületeken alkalmazott mozdulatokkal minden kívánt funkció hozzáférhető. A Siri használatával emellett kézhasználat nélkül kezdeményezhetők telefonhívások és küldhetők szöveges üzenetek is.

Android Auto
Az Android Auto használatával a SYNC 3 rendszeren keresztül kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat, illetve küldhet szöveges üzeneteket, mindezt egyszerű hangutasításokkal. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.). Emellett az Android készülékén tárolt zenék, podcast-ok és térképek is elérhetőek. Mindössze egy USB-kapcsolat és az Android Auto alkalmazás szükséges, és okostelefonja funkciói máris megjelennek, az okostelefonoknál már megszokott kézmozdulatokat is támogató,, színes, 8”-os SYNC érintőképernyőn.

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!
A Mustang automatikusan érzékeli az egyedi slusszkulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomni a Ford indítógombot, és a motor máris felbúg!

Egy gombnyomás, és be is indul
A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

Tolatni egyszerű!
Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített 8”-es SYNC 3 kijelzőn. Ráadásul nemcsak a máshogy nem látható tereptárgyakat mutatja meg a rendszer: a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legszűkebb helyekre is beállhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.


Még a gyalogosokat is védi
A Gyalogosfelismerő rendszer és Aktív fékrendszer a frontkamera és a radarok segítségével észleli az úton az autó elé kerülő, illetve annak útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket, valamint gyalogosokat, és jelenlétükre figyelmeztet. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket. Ez az új technológia segít elkerülni az esetleges gázolásokat, illetve csökkentheti azok súlyosságát.


Visszapillantók és Mustang lámpák
Amint kinyitja az ajtót, a földre egy Mustang logót vetít a visszapillantóba szerelt lámpa.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk