Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Megérkezett az új Ford Kuga Graphite Tech Edition

Hír megjelenése: 2023.04.26
Exkluzív dizájn és fejlett vezetéssegítő rendszerek alapáron: megérkezett az új Ford Kuga Graphite Tech Edition. A Ford bemutatta a karcsú és tágas Kuga SUV új, stílusos, gazdag felszereltségű változatát.


A Kuga Graphite Tech Edition modellen jelenik meg először a Ford látványos Grey Matter külső fényezése, és a vásárlók alapáron számíthatnak a legmodernebb vezetéssegítő rendszerekre, amelyekkel autójuk kényelmesen, kézhasználat nélkül áll be a szűk nagyvárosi parkolóhelyekre, vagy automatikusan tartja a sebességet az autópályán.

Az új modellvariáns a Kuga valamennyi hajtásláncához megrendelhető, így a Plug-In Hybridhez, mely modell Európa legkelendőbb PHEV-je volt 2021-ben és 2022-ben, a Kuga Hybridhez, valamint az EcoBlue dízelmotoros és EcoBoost benzinmotoros változatokhoz is. A Ford spanyolországi Valencia üzemében gyártott Kuga Graphite Tech Edition mától egész Európában megrendelhető; az első vásárlók júniusban kapják meg autójukat.

“Számtalan oka van annak, hogy a Kuga miért ennyire fontos és sikeres tagja a kínálatunknak; például mert széles hajtáslánc-kínálatában még a kontinens legnépszerűbb plug-in hibrid technológiája is szerepel, vagy mert lenyűgözően sportos stílusú, esetleg mert a legmodernebb vezetési élményt nyújtja,” vélekedett Kővágó-Laky Andrea, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója. “Mostantól pedig még vonzóbb lehetőséget jelent az SUV-vásárlók számára, hiszen minden eddiginél jobban néz ki, ráadásul alapáron járnak hozzá a legnépszerűbb vezetéssegítő technológiák.”


A szürke fényezés diadalmenete

Az európai autóvásárlók körében kifejezetten népszerű a szürke szín: 2022-ben 27 százalékuk rendelte meg új autóját ebben az árnyalatban. A Kuga-kínálatban kizárólag a Kuga Graphite Tech Edition kivitelhez kérhető Grey Matter fényezés hatásos kontrasztot alkot a modell exkluzív, sokküllős, 19 colos könnyűfém keréktárcsájának csillogó fekete festésével.

Az új változathoz alapáron jár az ST-Line Stílus Csomag, ami nagyméretű hátsó légterelővel, vörösre fényezett féknyergekkel, alumínium pedálsorral és küszöbdíszlécekkel teremt sportos összképet. A vásárlók emellett kérhetik a Black Package opciót is, ami feketére fényezett tetőt, tükörburkolatokat, első légbeömlőt és hátsó légterelőt tartalmaz, valamint 20 colos (szintén fekete) könnyűfém keréktárcsákat.


Alapáras vezetéssegítő rendszerek

2022-ben az új Kuga modellek vevőinek 50 százaléka rendelte meg a Vezetéssegítő Csomagot – vagyis 40 százalékkal többen, mint 2021-ben. Ennek technológiáit arra tervezték, hogy tehermentesítsék a vezetőt; többek közt azzal, hogy az autópályán tartják a beállított sebességet és a forgalom tempóját, figyelmeztetnek a holttérben felbukkanó járművekre, automatikusan figyelembe veszik az aktuális sebességkorlátozásokat, vagy lehetővé teszik a kézhasználat nélküli parkolási manővereket.

Az új modellváltozatban alapáras a Technológia Csomag is, amely a szembejövők vakítását automatikusan mérséklő LED fényszórókkal jobb látási viszonyokat teremt, és a vezető látómezejébe, a szélvédőre vetíti ki a legfontosabb adatokat (sebesség, navigációs utasítások stb.), hogy az autósnak ritkábban kelljen elfordítania tekintetét a forgalomról.Forrás: Ford

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva
Ünnepi nyitvatartás:
2023. december 15.: 08:00 – 15:00
2023. december 16.: 09:00 – 13:00
2023. december 18-22.: 08:00 – 17:00
2023. december 23-26.: ZÁRVA
2023. december 27-29.: 08:00 – 17:00
2023. december 30-31.: ZÁRVA
2024. január 1.: ZÁRVA

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk