Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Ford modellek 7 üléssel, akár állami támogatással!


Július elsejétől legfeljebb 2,5 millió forintos támogatást kaphatnak a legalább három gyereket nevelő családok új, legalább hétszemélyes személyautó vásárlásához. A támogatás a 2019. július 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakban igényelhető.

Mi az a nagycsaládos személygépkocsi-szerzési támogatás?


  • Az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás.
  • Legalább 7 személyes személyautóra fordítható.
  • A támogatás legfeljebb az autó bruttó vételárának 50%-át teheti ki.
  • Az autó nem adható vagy ajándékozható el három éven belül.

Kik vehetik igénybe?


  • Három- vagy többgyermekes családok. A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyerekek pedig életkortól függetlenül.
  • Egyszülős nagycsaládok.
  • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők. Ha az igénylőnek nincs, jó a házas- vagy élettársé is.

A további részletekkel kapcsolatban a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben tájékozódhat.

Tekintse meg kínálatunkat!


FORD S-MAX

Hét ülés. Végtelen mennyiségű kaland. Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat*, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. Az új Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat. Így hát kalandra fel!


TOVÁBBI RÉSZLETEK A MODELLRŐL

FORD TOURNEO CONNECT

Mindenkinek jut hely. Amennyiben a 7-üléses Tourneo Connect-re esik a választása, biztos lehet abban, hogy minden utas és csomag számára bőséges tér áll majd a rendelkezésére. Zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható. Számos olyan alapfelszereltség került beépítésre és számos olyan választható felszereltség áll rendelkezésére, melyeket talán csak egy magasabb árkategóriájú járműtől várna el.


TOVÁBBI RÉSZLETEK A MODELLRŐL

FORD TOURNEO CUSTOM

Minőségi ugrás a személyszállítók között. Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső. Ráadásul olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.


TOVÁBBI RÉSZLETEK A MODELLRŐL

Ajánlatkérés


*A honlapon szereplő autók fotója illusztráció. A feltüntetett akciós árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Az állami támogatás összege kizárólag tájékoztató jellegű, a program pontos leírását, és az Ügyfél programban való részvételének lehetőségét igazolni kell. A fenti nagycsaládos kedvezmények NOE tagság esetén érvényesek (Nagycsaládosok országos egyesülete)! Az ajánlat pontos részletei felől érdeklődjön márkakereskedésünkben! Az ajánlatban foglaltak változtatására az Autócentrum Szabó Kft. fenntartja a jogot. A tájékoztatás nem teljes körű. Pontos és részletes tájékoztatásért kérjük minden esetben keresse fel márkakereskedésünket.

Munkatársaink


Ford Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk