MEGÉRKEZETT AZ ÚJ FORD FIESTA - KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!
Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Egyedi kedvezményes árainkért kérjük keresse fel márkakereskedésünket vagy érdeklődjön értékesítő kollégáinknál, akik állnak szíves rendelkezésükre!
 • ÚJ FIESTA

  Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Kérjen ajánlatot!

 • FOCUS Trend

  ajándék téli gumival

 • TRANSIT CENTRUM

  3,5%-os fix kamat!

Akciós Ford személyautó és haszongépjármű kínálat

 • Aktuális akciók

  Szeretne még több kedvezményt új Fordjához? Válassza új Ford személygépkocsi megvásárlásához a Ford Credit Bónusz Zártvégű Pénzügyi Lízing finanszírozást, amelyet a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújt és az egyes modellekre érvényes készpénzes vételárnál kedvezőbb vételáron és finanszírozási tőke kedvezménnyel juthat hozzá új gépjárművéhez.
  Akciós új autók megtekintése >>
 • Motorcraft 5+

  Teljeskörű szolgáltatás, rejtett költségek nélkül az 5 évnél idősebb Ford autókra. A karbantartásoktól az autójavításokon át, a műszaki vizsgán keresztül a gumiabroncsokig, mindenre megoldást nyújt a Ford Motorcraft 5+. Kifejezetten az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekre szabva, átlátható árazással, rejtett költségek nélkül.
  bővebben >>
 • új Ford Fiesta 2017

  A vadonatúj Ford Fiestát újragondoltuk és újraalkottuk, mely hamarosan megérkezik! Várhatóan 2017 nyarán érkeznek az első modellek. Addig is iratkozzon fel információs csomagunkra, hogy elsők között értesülhessen az új Fiesta modellel kapcsolatos hírekről, információkról. Az információs csomagra regisztrálók az elsők között próbálhatják ki egy személyre szabott tesztvezetés során az új modellt!
  bővebben >>
 • Műszaki vizsga 19.900 Ft*

  Márkafüggetlenül, kedvezményes áron végezzük el gépjárműve esedékes műszaki vizsgáját. Legjobb árak mellett gyors ügyintézést is biztosítunk. A gépjármű műszaki vizsgálatát klimatizált, WIFI-vel ellátott ügyfélvárónkban meg is várhatja. *A feltüntetett ár 2 kerék meghajtású személygépjármű esetén érvényes. További információért kérjük keresse fel márkakereskedésünket!
  on-line bejelentkezés vizsgára >>